nieuws

Aan de slag met e-factureren

Geen categorie

Op 24 april wordt de vijfde editie van het Factuurcongres georganiseerd. Dit vindt plaats in het Evoluon in Eindhoven. Voor eindgebruikers is de toegang gratis.

Tijdens het plenaire programma wordt u bijgepraat over de laatste ontwikkelingen rondom e-factureren. Een spraakmakende spreker is trendwatcher  Adjiedj Bakas, die op basis van zijn nieuwste boek ‘Het Einde Van De Privacy' de deelnemers meeneemt op een reis van trends en die koppelt aan het congresonderwerp. Ook komt de nieuwe FiNBOX aan bod en worden de resultaten van de Factuurmonitor gepresenteerd. Naast het plenaire programma zijn er liefst vijftien keuzesessies van elk dertig minuten; cases van onder meer Buckaroo, Strukton, Certipost, Post NL, Ricoh en Simac Document Solution. Ten slotte is er een informatiemarkt met meer dan 25 exposanten en een ‘overheidsplein' als u moet of wilt aansluiten op Digipoort. Kortom, een uitgebreid programma voor een ieder die iets van doen heeft of geïnteresseerd is in e-factureren. Op www.factuurcongres.nl/2012 vindt u alle informatie; via deze site kunt u zich ook aanmelden.

Reageer op dit artikel