nieuws

ACS sluit leveringsovereenkomst met Ecolab

Geen categorie

All Cleaning Solutions (ACS) uit Dongen heeft een leveringsovereenkomst met Ecolab afgesloten. De overeenkomst houdt in dat ACS alle producten van Ecolab aflevert op adressen in Zuid-Nederland en Vlaanderen. ACS richt zich met Ecolab op de (para)medische sector en op kleine horeca en (sport)kantines. "Gezien de achtergronden van onze bedrijven kunnen we juist in die […]

All Cleaning Solutions (ACS) uit Dongen heeft een leveringsovereenkomst met Ecolab afgesloten. De overeenkomst houdt in dat ACS alle producten van Ecolab aflevert op adressen in Zuid-Nederland en Vlaanderen.

ACS richt zich met Ecolab op de (para)medische sector en op kleine horeca en (sport)kantines. "Gezien de achtergronden van
onze bedrijven kunnen we juist in die sectoren excelleren. Dat betekent overigens niet dat reguliere interieur-, sanitair- en vloerreinigers niet via ACS verkrijgbaar zijn", aldus Maurice Rutgrink van ACS. "Wij leveren alle Ecolab-middelen en materialen." De  eerste gezamenlijke presentatie van ACS en Ecolab is op de Parkeerbeurs in Oss op 4 april. Tijdens de beurs wordt de nieuwe Ecolab schrobzuigmachine, de Innova 65B Max, gepresenteerd aan vertegenwoordigers van 15 gemeenten uit de regio. "We laten zien hoe je gemakkelijk en kostenefficiënt een parkeergaragevloer optimaal reinigt." Kevin Nous van Ecolab is die dag aanwezig voor (reinigings) adviezen. Momenteel wordt er gewerkt om de producten van Ecolab op te nemen in de webwinkel www.acswebwinkel.nl.

Reageer op dit artikel