nieuws

BAM start platform voor standaardisatie MJOP

Geen categorie

BAM Utiliteitsbouw heeft een speciaal platform opgericht om daarmee het opstellen, uitvoeren en bewaken van een meerjarenondershoudsplan (MJOP) verder te standaardiseren. Reeds enig tijd worden meerjarenonderhoudsplannen bij BAM Utiliteitsbouw gemaakt met behulp van Prognotice van Acto. Om te kunnen waarborgen dat alle regiokantoren een uniforme  werkwijze hebben  heeft  BAM Utiliteitsbouw een platform georganiseerd.  BAM bereikt […]

BAM Utiliteitsbouw heeft een speciaal platform opgericht om daarmee het opstellen, uitvoeren en bewaken van een meerjarenondershoudsplan (MJOP) verder te standaardiseren.

Reeds enig tijd worden meerjarenonderhoudsplannen bij BAM Utiliteitsbouw gemaakt met behulp van Prognotice van Acto.
Om te kunnen waarborgen dat alle regiokantoren een uniforme  werkwijze hebben  heeft  BAM Utiliteitsbouw een platform georganiseerd. 
BAM bereikt daarmee dat de gebruikers elkaar kennen en op dezelfde manier met Prognotice werken.
Een uniforme werkwijze en duidelijke rapportage is het resultaat van deze manier van werken. Hierdoor wordt het uitwisselen van informatie en het van elkaar leren optimaal gefaciliteerd.

De planvorming en het ontwerpproces van gebouwen is aan het veranderen. Naast de investeringskosten zijn de exploitatiekosten steeds nadrukkelijker aan de orde.
Door te kijken naar de combinatie van investering, onderhoud en exploitatie kunnen de totale kosten van een gebouw gedurende haar levensloop vele procenten lager uitvallen.
Ook BAM heeft hier mee te maken; de onderhoudsvraag is steeds nadrukkelijker aan de orde.
Hierbij is het opstellen van betrouwbare en accurate meerjaren onderhoudsplannen van strategisch belang.

http://www.bamutiliteitsbouw.nl/

Reageer op dit artikel