nieuws

Bedrijfskleding en PBM’s centraal op Safety&Fashion@ Work

Geen categorie

Op 18 en 19 april a.s. staat in Ahoy Rotterdam op het event Safety & Fashion @work 2012 het thema 'Veilig en Herkenbaar samenwerken' centraal. De beurs is een ontmoetingsplek voor adviseurs, gebruikers en leveranciers van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) en bedrijfskleding. Enkele kenmerken van de beurs: Meer dan 70 exposanten met nieuwe producten, gadgets en […]

Op 18 en 19 april a.s. staat in Ahoy Rotterdam op het event Safety & Fashion @work 2012 het thema 'Veilig en Herkenbaar samenwerken' centraal. De beurs is een ontmoetingsplek voor adviseurs, gebruikers en leveranciers van persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM's) en bedrijfskleding.

Enkele kenmerken van de beurs:

  • Meer dan 70 exposanten met nieuwe producten, gadgets en diensten
  • Inspirerende workshops over inkoop, veiligheid, branding en gebruik van PBM's.
  • De uitreiking van de Avag Innovatie Award
  • Een doe-plein om zelf producten te testen
  • Product- en modeshows
  • Gratis flighttour over de beursvloer

Inschrijven:  www.sfwork.nl/inschrijven

Programma: http://www.sfwork.nl/

Reageer op dit artikel