nieuws

Belichaming integratie fysieke en IT-security

Geen categorie

Na een carrière in techniek, commercie en IT maakte Anno Keizer vier jaar geleden de overstap naar de voor hem nieuwe wereld van fysieke beveiliging. Als manager security bij URENCO Nederland heeft hij een bredeblik op beveiliging en de risico's van de onderneming. Anders dan de perceptie van de buitenwereld liggen die niet zozeer op […]

Na een carrière in techniek, commercie en IT maakte Anno Keizer vier jaar geleden de overstap naar de voor hem nieuwe wereld van fysieke beveiliging. Als manager security bij URENCO Nederland heeft hij een brede
blik op beveiliging en de risico's van de onderneming. Anders dan de perceptie van de buitenwereld liggen die niet zozeer op het fysieke, maar veeleer op het IT-vlak én zijn er dreigingen van binnenuit. Portret van een
techneut in security management met een persoonlijke drive om informatie uit te wisselen.

Reageer op dit artikel