nieuws

Biga Groep zet de schoonmakers in het zonnetje

Geen categorie

De Biga Groep zag de dag van de schoonmaker (maandag 19 maart) als uitgelezen kans om de schoonmaakmedewerkers in het zonnetje te zetten. Zij ontvingen van de directeur Gerhard ten Hove en de teamleiders Adrie van den Berg en Richard Bosch een heerlijke chocoladetraktatie. Biga Groep werd op het idee gebracht door het initiatief van […]

De Biga Groep zag de dag van de schoonmaker (maandag 19 maart) als uitgelezen kans om de schoonmaakmedewerkers in het zonnetje te zetten.

Zij ontvingen van de directeur Gerhard ten Hove en de teamleiders Adrie van den Berg en Richard Bosch een heerlijke chocoladetraktatie. Biga Groep werd op het idee gebracht door het initiatief van gemeente Zeist die de schoonmakers uitnodigde op de kamer van de burgemeester.  "Op deze manier laten we graag onze waardering blijken voor een belangrijke groep medewerkers die achter de schermen hard werken'', aldus directeur Gerhard ten Hove. In totaal werken ruim tachtig medewerkers van Biga Groep in de Schoonmaak, op verschillende locaties in de gemeenten Zeist, Utrechtse Heuvelrug, De Bilt, Wijk bij Duurstede en Bunnik.

Reageer op dit artikel