nieuws

Building Holland 2012 van 17 t/m 19 april

Geen categorie

De voorbereidingen voor Building Holland, het tweejaarlijkse nationale vakevenement voor ontwerp en bouwtechniek, zijn in volle gang. Circa 175 exposanten tonen de nieuwste producten, diensten en technieken op het gebied van ruwbouw, afbouw en inrichting, gebouwtechniek, inrichting buitenruimte en procesondersteuning en -beheersing. Het evenement biedt oplossingen en nieuwe inzichten voor de bouwopgave van morgen waarin […]

De voorbereidingen voor Building Holland, het tweejaarlijkse nationale vakevenement voor ontwerp en bouwtechniek, zijn in volle gang.
Circa 175 exposanten tonen de nieuwste producten, diensten en technieken op het gebied van ruwbouw, afbouw en inrichting, gebouwtechniek, inrichting buitenruimte en procesondersteuning en -beheersing.

Het evenement biedt oplossingen en nieuwe inzichten voor de bouwopgave van morgen waarin renoveren en verduurzaming centraal staan.

Toeleveranciers tonen de nieuwste producten en technieken waarmee slimmer, duurzamer, efficiënter en met minder faalkosten gebouwd kan worden.

De verschillende Live Cases laten de beslissers in de bouw innovatieve oplossingen ervaren. Dit alles wordt ondersteund door de kennis- en inspiratiesessies in de Future Labs op de beursvloer.

Building Holland wordt van 17 tot en met 19 april 2012 gehouden in Amsterdam RAI.

Meer informatie: http://www.buildingholland.nl/.

Reageer op dit artikel