nieuws

Carel Lurvink neemt zonnestroominstallatie officieel in gebruik

Geen categorie

Carel Lurvink heeft onlangs zijn zonnestroominstallatie officieel in gebruik genomen. De handeling daarvoor werd verricht door wethouder Van Agteren. Hij is verantwoordelijk voor groene projecten in de gemeente Enschede. De officiële opening vond plaats tijdens de Safe&Clean beurs van Carel Lurvink. In het najaar van 2011 zijn er op het dak van groothandel Carel Lurvink […]

Carel Lurvink heeft onlangs zijn zonnestroominstallatie officieel in gebruik genomen. De handeling daarvoor werd verricht door wethouder Van Agteren.

Hij is verantwoordelijk voor groene projecten in de gemeente Enschede. De officiële opening vond plaats tijdens de Safe&Clean beurs van Carel Lurvink. In het najaar van 2011 zijn er op het dak van groothandel Carel Lurvink 220 ultramoderne  zonnepanelen geïnstalleerd. Daarmee is het bedrijf aan de Marssteden het eerste bedrijf in de regio  Enschede dat een dergelijke grote installatie in gebruik heeft genomen. Het 118-jaar bestaande familiebedrijf heeft een milieumanagementsysteem ingericht dat in 2008 ISO14001 gecertificeerd is. Hierdoor draagt het bedrijf op het gebied van duurzaamheid, milieu- en maatschappelijke verantwoordelijkheid haar steentje bij. De officiële opening werd spectaculair ingeluid door vier parachutisten die voor aanvang van het officiële gedeelte boven de Marssteden naar beneden sprongen. Zij konden tijdens de sprong een blik werpen op de 220 zonnepanelen die op het dak van Carel Lurvink zijn geplaatst.

Reageer op dit artikel