nieuws

Carling leidt docenten van gedetineerden op

Geen categorie

Carling Opleidingen start in april met de opleiding van de eerste groep docenten die gedetineerden gaan opleiden naar het mbo-diploma. Deze samenwerking met het ROC van Amsterdam leidt naar een uitstroom van gediplomeerde schoonmakers die in de toekomst de maatschappij weer in gaan. "Carling heeft de opdracht voor deze trainingen gekregen vanwege de juiste combinatie […]

Carling Opleidingen start in april met de opleiding van de eerste groep docenten die gedetineerden gaan opleiden naar het mbo-diploma.

Deze samenwerking met het ROC van Amsterdam leidt naar een uitstroom van gediplomeerde schoonmakers die in de toekomst de maatschappij weer in gaan. "Carling heeft de opdracht voor deze trainingen gekregen vanwege de juiste combinatie van kwaliteit, prijs en flexibiliteit", aldus Roelie van de Bos die dit project leidt. "Het vergt nogal wat flexibiliteit en goed overleg om een dergelijk training in deze omgeving uitgevoerd te krijgen." Gerard Spoor, directeur van Carling: "Wij vinden opdrachten als deze zeker net zo belangrijk en interessant als de reguliere vakopleidingen. Het is belangrijk dat deze docenten goed onderlegd zijn omdat zij straks de opleidingen gaan verzorgen. Daarnaast is het vanwege de praktische invulling en de enigszins bijzondere omgeving een hele mooie uitdaging voor ons."

Reageer op dit artikel