nieuws

Dag van de Zorginkoop

Geen categorie

Goede zorginkoop is een van de belangrijkste speerpunten in de zorg. Want door goede afspraken te maken levert u een belangrijke bijdrage aan de beperking van de uitgavengroei. Tijdens deze dag hoort u dé actualiteiten op het gebied van zorginkoop en zorgverkoop. Voorlopers in het veld en de belangrijkste partijen vertellen u hoe u in kunt spelen op de huidige en toekomstige ontwikkelingen. Op het programma staat o.a.: – De invoering van het kwaliteitsinstituut, kwaliteitsindicatoren, het volgen en monitoren van kwaliteit, het herkennen van goede kwaliteit, enz. – Wat verandert er voor u in de zorginkoop per 1-1-2013 als zorgverzekeraars de AWBZ voor eigen verzekerden gaan uitvoeren? – Inkoop als strategisch instrument voor het ziekenhuis – Hoe krijgen we de integrale verbinding tussen de Zvw en de AWBZ ? – Effectief selectief inkopen en verkopen – Zorginkoop en de gemeente. Is aanbesteden, subsidiëren of publiek-private samenwerking de toekomst? – Hoe onderscheidt u uw organisatie op effectieve wijze?

Wanneer: 25-04-2012 en 25, 26 en/of 27 april
Waar: NBC Nieuwegein
Kosten: Vanaf € 799,-
Organisatie: Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid
Meer informatie:
http://www.sbo.nl/congressen/zorginkoop/
Jane Konapure, j.konapure@sbo.nl, 040 – 2 972 752

Reageer op dit artikel