nieuws

De Beste Werkgevers Awards Effectory en VNU Media worden één

Geen categorie

Mediabedrijf VNU Media en onderzoeksbureau Effectory slaan de handen ineen. Samen lanceren ze vanaf 2012 één gezamenlijke lijst met Beste Werkgevers van Nederland.

Beide organisaties publiceerden de afgelopen tien jaar afzonderlijk een toonaangevende lijst met werkgevers die uitblonken in goed werkgeverschap. De lijsten waren gebaseerd op onafhankelijk en objectief onderzoek onder medewerkers die hun organisaties beoordeelden op zaken als arbeidsomstandigheden, werkzaamheden, ontwikkelingsmogelijkheden, beloning en leidinggevenden.

Employer branding
Beide lijsten zijn gebaseerd op onafhankelijk onderzoek en vrij toegankelijk voor alle werkgevers die de mening van hun eigen medewerkers over hun prestaties willen peilen.
De lancering van één toonaangevende Beste Werkgevers lijst in Nederland sluit aan bij de steeds groter wordende behoefte aan employer branding. Marketing Director VNU Media Marjolijn  Blok: ‘ Wij zien dat De Beste Werkgever Award de afgelopen tien jaren steeds belangrijker is geworden voor werkgevers. Het is voor organisaties de kans om zich in de markt op een positieve manier te kunnen profileren en daarmee te werken aan hun employer brand.'

Samenwerking
Beide partijen juichen de samenwerking toe, en ook voor deelnemers zijn er voordelen. Organisaties die een plaats op de lijst bemachtigen, krijgen uitgebreid inzicht in de manier waarop medewerkers het werkgeverschap bij hun organisatie beoordelen. Naast de beschikking over de vooraanstaande onderzoekstechnieken en benchmarks van Effectory, kunnen deelnemers ook profiteren van de media exposure die VNU mogelijk maakt.

De Beste Werkgever van Nederland Awards 2012 zullen dit jaar worden uitgereikt in oktober.

Meer informatie

Reageer op dit artikel