nieuws

Debat Het Nieuwe Ouder Worden

Geen categorie

Met de prikkelende stelling "Hier is mijn moeder. Regelen jullie het verder?" opent ActiZ de eerste van een serie van 5 debatten over de nieuwe oudere en de toekomst van de zorg. De nieuwe oudere lijkt het zorgaanbod in Nederland te gaan beïnvloeden. Hoog tijd om te onderzoeken: * wie is die nieuwe oudere eigenlijk? * wat is zijn invloed op de huidige organisatievormen in de zorg? * is de nieuwe oudere minder zorgintensief? * draagt de nieuwe oudere bij aan een betaalbare zorg? * vraagt de nieuwe oudere een andere rol van familie en vrienden? Onder leiding van Clairy Polak zullen deze en andere vragen gesteld worden aan onze inspirerende gasten Joris Slaets, John Kauffeld, Sabine Uitslag en Herman Vuijsjes.

Wanneer: 10-04-2012
Waar: De Rode Hoed in Amsterdam, zaal open om 19.00 uur, start om 19.30 uur
Kosten: Gratis entree
Organisatie: ActiZ, organisatie van zorgondernemers
Meer informatie:
http://www.hetnieuweouderworden.nu
HNOW@actiz.nl

Reageer op dit artikel