nieuws

Diversey houdt top over risicobeheersing

Geen categorie

Diversey organiseert op donderdag 10 mei tijdens de ISSA/Interclean een bijeenkomst over het thema risicobeheersing. Daarbij zijn leiders van Europese bedrijven in de schoonmaakbranche, kleinhandel, horeca en voedsel- en drankenindustrie aanwezig.  Hoe moeten bedrijven met de risico's op het gebied van voedselveiligheid, veiligheid en gezondheid van mensen en infecties omgaan? Hoe worden deze risico's uitgebannen? […]

Diversey organiseert op donderdag 10 mei tijdens de ISSA/Interclean een bijeenkomst over het thema risicobeheersing. Daarbij zijn leiders van Europese bedrijven in de schoonmaakbranche, kleinhandel, horeca en voedsel- en drankenindustrie aanwezig. 

Hoe moeten bedrijven met de risico's op het gebied van voedselveiligheid, veiligheid en gezondheid van mensen en infecties omgaan? Hoe worden deze risico's uitgebannen? Sprekers zijn directeuren van bedrijven zoals McDonalds, Coca Cola, Metro, Accor, Dussmann, Compass en Autogrill. Maar ook leiders van internationale verenigingen, NGO's en de academische wereld geven acte de presence. Pedro Chidichimo, directeur van Diversey: "Door enkele van de meest invloedrijke bedrijfsleiders op deze top samen te brengen, willen we het delen van nieuwe ideeën promoten en tonen welke cruciale rol risicobeheer speelt in de bedrijfsstrategie." De top bestaat uit sessies over voedselveiligheid  (en de impact op mensen en rentabiliteit), arbeidsveiligheid (efficiëntie en veiligheid) en iinfectiebeheersing (procedures voor een gezonde werkplek). Meer informatie op www.risksummit.com.

Reageer op dit artikel