nieuws

Extra beveiliging Haagse beelden

Geen categorie

Een aantal beelden in Den Haag gaat extra beveiligd worden tegen diefstal. Tijdens het onderhoud van de kunstwerken wordt de beveiliging ingebouwd. Om welke beelden het precies gaat wil de gemeente niet zeggen. De kunstwerken zijn populair bij dieven vanwege het gebruikte koper en brons. Zo werd onlangs een beeld van kunstenaar Peter van der […]

Een aantal beelden in Den Haag gaat extra beveiligd worden tegen diefstal. Tijdens het onderhoud van de kunstwerken wordt de beveiliging ingebouwd. Om welke beelden het precies gaat wil de gemeente niet zeggen.

De kunstwerken zijn populair bij dieven vanwege het gebruikte koper en brons. Zo werd onlangs een beeld van kunstenaar Peter van der Meer van zijn sokkel gelicht.

Reageer op dit artikel