nieuws

Extra bewaking voor Duits wc-papier

Geen categorie

Bewakingsfirma Securitas, die het arbeidsbureau in de Oost-Duitse stad Leipzig beveiligt, heeft de opdracht gekregen extra goed te letten op diefstal van wc-papier. In het arbeidsbureau waren de afgelopen tijd honderden rollen wc-papier gestolen. Verdachte personen die met een rugzak of een grote tas van het toilet komen, krijgen nu de keus: of ze onderwerpen […]

Bewakingsfirma Securitas, die het arbeidsbureau in de Oost-Duitse stad Leipzig beveiligt, heeft de opdracht gekregen extra goed te letten op diefstal van wc-papier. In het arbeidsbureau waren de afgelopen tijd honderden rollen wc-papier gestolen. Verdachte personen die met een rugzak of een grote tas van het toilet komen, krijgen nu de keus: of ze onderwerpen zich vrijwillig aan een controle, of Securitas belt de politie. Dit heeft Bild, de grootste Duitse krant, woensdag gemeld.

Reageer op dit artikel