nieuws

FMIS-app voor buitendienstmedewerker

Geen categorie

FAMAS had een primeur op de vakbeurs facilitair met de eerste FMIS-APP op Android smartphones of Android tablets. Het is vanaf nu mogelijk om vanuit het FAME-systeem meldingen te zenden aan een medewerker die in het bezit is van een android Smartphone/tablet. Deze persoon kan, doormiddel van de FAME-APP, zijn of haar melding direct lezen op zijn Smartphone/tablet en vervolgens […]

FAMAS had een primeur op de vakbeurs facilitair met de eerste FMIS-APP op Android smartphones of Android tablets. Het is vanaf nu mogelijk om vanuit het FAME-systeem meldingen te zenden aan een medewerker die in het bezit is van een android Smartphone/tablet.

Deze persoon kan, doormiddel van de FAME-APP, zijn of haar melding direct lezen op zijn Smartphone/tablet en vervolgens hiermee direct aan de slag gaan.
Zo hoeft iemand van de buitendienst niet eerst al zijn opdrachten uit te lezen in het systeem op zijn PC op kantoor.

Overige standaardfuncties zijn:

  • Direct toegang tot de gegevens zoals deze in uw FAME-systeem zijn vastgelegd.
  • Vanuit de FAME-APP direct leveranciers bellen en/of e-mailen.
  • Storingsmeldingen direct inzien en afmelden

Zie http://www.famas.nl  

Reageer op dit artikel