nieuws

FNV stelt ultimatum van een week aan OSB

Geen categorie

FNV Bondgenoten geeft de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB) nog een week de tijd om een oplossing te vinden in het cao-conflict. Komt die er niet, dan sluit de bond geen cao meer af met de koepel. "Daarna wenden wij ons rechtstreeks tot de opdrachtgevers", liet vakbondsbestuurder Ron Meyer maandag 26 maart weten. Enkele duizenden […]

FNV Bondgenoten geeft de Ondernemersorganisatie Schoonmaak- en Bedrijfsdiensten (OSB) nog een week de tijd om een oplossing te vinden in het cao-conflict.

Komt die er niet, dan sluit de bond geen cao meer af met de koepel. "Daarna wenden wij ons rechtstreeks tot de opdrachtgevers", liet vakbondsbestuurder Ron Meyer maandag 26 maart weten. Enkele duizenden schoonmakers voeren al 12 weken actie voor een cao waarin onder meer is geregeld dat schoonmakers bij ziekte vanaf de eerste ziektedag krijgen doorbetaald. Er zijn wel weer informele gesprekken met OSB, maar een oplossing is er nog niet, aldus Meyer. "De schoonmakers willen deze week definitief duidelijkheid."

Reageer op dit artikel