nieuws

Groep UMCG Services volgt opleiding vloeronderhoud

Geen categorie

Dit voorjaar leren vijftien medewerkers van UMCG Services (joint venture tussen schoonmaakbedrijf Hago en Universitair Medisch Centrum Groningen) alles over het schoonmaken van verschillende soorten vloeren. Zij zullen in het Universitair Medisch Centrum Groningen de Vakopleiding Vloeronderhoud van brancheopleider SVS volgen. De opleiding wordt op de behoeften van het ziekenhuis afgestemd. Eerder gaf SVS al […]

Dit voorjaar leren vijftien medewerkers van UMCG Services (joint venture tussen schoonmaakbedrijf Hago en Universitair Medisch Centrum Groningen) alles over het schoonmaken van verschillende soorten vloeren.

Zij zullen in het Universitair Medisch Centrum Groningen de Vakopleiding Vloeronderhoud van brancheopleider SVS volgen. De opleiding wordt op de behoeften van het ziekenhuis afgestemd. Eerder gaf SVS al opleidingen in het UMC in Utrecht en het UMC St. Radboud in Nijmegen.

Reageer op dit artikel