nieuws

Het Nieuwe Werken bij Woningcorporaties

Geen categorie

Bij woningcorporaties hebben inmiddels enkele organisaties Het Nieuwe Werken omarmd. AlleeWonen was een van de eersten en toont vol trots zijn ervaringen en zijn volledig op HNW ingerichte pand. 11.15: Ontvangst met koffie/thee 11.30: Van harte welkom (Tonny van de Ven, directeur bestuurder) • Waarom kozen wij voor HNW • Wat betekent het voor HNW te kiezen? 12.00: Hoofdlijnen HNW (Loek van den Broek, extern HNW adviseur) • Wat maakt dat woningbouwverenigingen niet meer rond HNW heen kunnen: de context • Bricks, Bytes en vooral Behaviour • Waar begin je en hoever ga je? • Kan iedereen “Nieuw” gaan werken en zijn er alternatieven? 13.00: Lunch 13.30: Rondleiding door het HNW gebouw van AlleeWonen (Sandy van Rijn, programmamanager HNW) 14.00: AlleeWonen (Sandy van Rijn) • Naar aanleiding van de rondleiding hebben deelnemers de gelegenheid vragen te stellen over Het Nieuwe Werken bij AlleeWonen 14.30: Microsoft, Schiphol (Loek van den Broek) 14.45: Break 15.10: Wortell (Maarten van Noort, directeur Wortell automatisering, Lijnden) • Het waarom van HNW binnen Wortell: de visie • Hoe verliep de invoering en hoe krijg je mensen mee? • De rol van ICT in het HNW: SharePoint, Lync • Papierloos werken, kan dat echt? 16.10: Uvit Arnhem (Loek van den Broek) 16.40: Interview met drie AlleeWonen medewerkers over hun ervaringen met HNW 17.00: Soep en broodjes 17.40: Ervaringen van woningcorporatie Ymere (Bertil Laan, Strategisch HR adviseur, Ymere) • Wat betekent HNW voor Ymere? (de visie en ambitie) • Hoever is Ymere met HNW en wat zijn de verdere plannen • Resultaatgericht beoordelen en belonen als fundament • Wat is er verandert in het beoordelingssysteem? • Wat hebben we geleerd en hoe gaan we verder? 18.40: Leidinggeven aan HNW en best practices van uiteenlopende HNW organisaties (Loek van den Broek) • Zoeken we andere leiders? • Hoe stuur je op resultaten? • Wat leren we van de ervaringen van uiteenlopende HNW organisaties • Vragen Informele afronding met hapje en drankje 20.00: Einde programma

Wanneer: 22-05-2012
Waar: AlleeWonen, Laan van Brabant 50, Roosendaal
Kosten: 245,- ex btw
Organisatie: HR & management
Meer informatie:
http://admin-pwnet.nl/app/uploads/2016/09/attachment-programma08112012.pdf
info@hrman.nl

Reageer op dit artikel