nieuws

Hoe veilig is de cloud?

Geen categorie

Steeds meer softwarediensten zijn altijd en overal beschikbaar via internet. Deze diensten worden cloud services genoemd. Bedrijven, organisaties en instellingen ontdekken de mogelijkheden van cloud computing, maar hebben vragen over de beveiliging van hun gegevens. Hoe veilig is de cloud nu eigenlijk? Waar moet je aan denken wanneer je in zee wilt gaan met een […]

Steeds meer softwarediensten zijn altijd en overal beschikbaar via internet. Deze diensten worden cloud services genoemd. Bedrijven, organisaties en instellingen ontdekken de mogelijkheden van cloud computing, maar hebben vragen over de beveiliging van hun gegevens. Hoe veilig is de cloud nu eigenlijk? Waar moet je aan denken wanneer je in zee wilt gaan met een leverancier van clouddiensten? Dit artikel biedt een eerste antwoord op dergelijke vragen.

Reageer op dit artikel