nieuws

Hogeschool Rotterdam kiest opnieuw voor Xerox

Geen categorie

Na een aanbesteding heeft Hogeschool Rotterdam opnieuw voor Xerox gekozen. Xerox neemt het volledige beheer uit handen van zowel de reprodiensten als printers en multifunctionals (mfp's) ten behoeve van de kantoormedewerkers en studenten op alle locaties van Hogeschool Rotterdam. Het bedrijf levert eigen personeel voor onder andere de repro en het onderhoud van alle printers […]

Na een aanbesteding heeft Hogeschool Rotterdam opnieuw voor Xerox gekozen. Xerox neemt het volledige beheer uit handen van zowel de reprodiensten als printers en multifunctionals (mfp's) ten behoeve van de kantoormedewerkers en studenten op alle locaties van Hogeschool Rotterdam.

Het bedrijf levert eigen personeel voor onder andere de repro en het onderhoud van alle printers en mfp's.

Reageer op dit artikel