nieuws

In oktober weer China-reis newDirections

Geen categorie

Na het succes van de reizen in 2010 naar de World Expo in Shanghai heeft newDirections weer een volledige reis samengesteld naar China. Doel van deze reis is te laten zien hoe razendsnel China zich ontwikkelt en wat dat betekent voor de wereld. Tijdens de reis worden de steden Beijing, Chongqing en Shanghai bezocht. Drie […]

Na het succes van de reizen in 2010 naar de World Expo in Shanghai heeft newDirections weer een volledige reis samengesteld naar China. Doel van deze reis is te laten zien hoe razendsnel China zich ontwikkelt en wat dat betekent voor de wereld.

Tijdens de reis worden de steden Beijing, Chongqing en Shanghai bezocht. Drie totaal verschillende steden, maar mooie voorbeelden van ‘booming' China.
Daarnaast zijn er bedrijfsbezoeken, van de succesvolle Chinese meubelmaker tot aan de grote (Nederlandse en Chinese) Multinationals.

De 10-daagse reis is van zaterdag 20 oktober t/m maandag 29 oktober 2012.

Meer weten? Telefoon 070 – 338 75 79 of http://www.newdirections.nl  

Reageer op dit artikel