nieuws

Information Security Officer komt eraan

Geen categorie

Hoewel reputatieschade door ondernemers als het grootste bedrijfsrisico wordt aangemerkt, blijkt uit onderzoek dat 58 procent van alle bedrijven niet goed is voorbereid op online imagoschade. Met de opkomst vansocial media worden goede naam en faam echter steeds kwetsbaarder. Het is daarom zaak het internet goed in de gaten te houden en actief in te […]

Hoewel reputatieschade door ondernemers als het grootste bedrijfsrisico wordt aangemerkt, blijkt uit onderzoek dat 58 procent van alle bedrijven niet goed is voorbereid op online imagoschade. Met de opkomst van
social media worden goede naam en faam echter steeds kwetsbaarder. Het is daarom zaak het internet goed in de gaten te houden en actief in te spelen op online berichten over uw bedrijf. Wat zijn de mogelijkheden om de risico's te beperken?

Reageer op dit artikel