nieuws

Ingerichte Volvo-vrachtauto voor Van der Grift en Valkenburg Groep

Geen categorie

DiBO Nederland heeft in samenwerking met de firma Van der Grift en Valkenburg Groep BV een Volvo vrachtauto compleet ingericht met een DiBO JMB-H WWC 350 bar 18 l/h. Met de hogedrukreiniger met vacuümunit is het mogelijk is om volledig autonoom met heet water tot maximaal 105 graden Celsius te reinigen en onmiddellijk het afvalwater […]

DiBO Nederland heeft in samenwerking met de firma Van der Grift en Valkenburg Groep BV een Volvo vrachtauto compleet ingericht met een DiBO JMB-H WWC 350 bar 18 l/h.

Met de hogedrukreiniger met vacuümunit is het mogelijk is om volledig autonoom met heet water tot maximaal 105 graden Celsius te reinigen en onmiddellijk het afvalwater weer op te zuigen. Hiervoor werden er twee RVS-tanken ingebouwd, één voor schoon water en één voor het afvalwater, van elk 3000l. Vervolgens staat er een compleet filtratiesysteem op en is er een extra pomp onderaan voorzien voor het verpompen van het opgezogen afvalwater. De unit is uitgerust met een milieuvriendelijk verwarmingssysteem en werkt volledig onafhankelijk. Daarnaast is er een grote, op maat gemaakte RVS-haspel voor de vacuümslang, extra kranen voor het legen van de tanken en speciale opbergladen voor de hulpstukken zoals lansen en pistolen.

Reageer op dit artikel