nieuws

Internationale kwaliteitscongressen

Geen categorie

Internationale inspiratie opdoen? Bezoek dan een van de kwaliteitscongressen die in het buitenland worden georganiseerd.

De American Society for Quality (ASQ) organiseert van 21 t/m 23 mei de internationale conferentie: World Conference on Quality and Improvement. De conferentie vindt plaats in Anahein, Los Angeles, USA. Klik hier voor de congreswebsite met het volledige programma.

Op 14 en 15 juni vindt in Frankfurt am Main het Europese EOQ congress plaats. Het thema is Made in quality. Made for success. Tijdens dit congres wordt de European Quality Leader Award uitgereikt.

Op 5 – 7 december 2012 vindt in Auckland, Nieuw Zeeland het World Business Capability Congress plaats. Het centrale thema op dit internationale congres dat onder andere wordt georganiseerd door New Zealand Organisation for Quality is Driving Excellence: Innovation, Productivity, Export Growth. Voor deelname aan dit congres als spreker is nog ruimte, de organisatie deed onlangs nog een oproep voor papers. Kijk voor meer informatie op de website.

Gaat u deelnemen aan een van deze congressen? Laat het ons weten en deel uw ervaringen!

Reageer op dit artikel