nieuws

Jaaropleiding Bedrijfskundig Zorgmanagement

Geen categorie

De opstap naar hogere functies in de zorg: dé springplank voor uw persoonlijke ontwikkeling! Deze opleiding stoomt u in 1 jaar klaar voor de hogere functies in de gezondheidszorg. Na afloop kunt gemakkelijker schakelen van dagelijkse incidenten naar het ontwikkelen van strategisch beleid. U studeert 50% in uw eigen tijd met 100% resultaat voor uzelf en uw werkgever! Deze opleiding biedt u: – Bedrijfsmatig inzicht – Directe toepasbaarheid in de zorg – Dé opstap naar hogere functies – Gecontroleerde studiedruk naast uw baan – Gegarandeerd persoonlijke groei m.b.v. een persoonlijke coach Na deze opleiding heeft u een erkend Post Bachelor diploma van Fontys. U heeft de mogelijkheid om door te studeren voor de Mastertitel Master Bedrijfskunde Zorg en Dienstverlening (MBZD). Wilt u meer weten? Kom dan naar de gratis voorlichtingsmiddag op 14 mei op de Hogeschool Utrecht.

Wanneer: 24-09-2012 en 8 modules van 3 of 4 contactdagen per module, verdeeld over een heel jaar. Hierbij is rekening gehouden met de vakantieperiodes
Waar: Hogeschool Utrecht
Kosten: € 8495,-
Organisatie: Studiecentrum voor Bedrijf en Overheid i.s.m. Fontys Hogescholen
Meer informatie:
http://www.opleiding-zorgmanagement.nl/
Betty van den Berk, b.van.den.berk@sbo.nl, 040 – 2 974 837

Reageer op dit artikel