nieuws

Jean Kessels naar Key-Quality

Geen categorie

Jean Kessels treedt per 1 april in dienst bij Key-Quality. Kessels versterkt de afdeling Projectmanagement, naar zeggen van het adviesbureau in de schoonmaak "om aan de groeiende vraag naar de diensten van Key-Quality te kunnen voldoen". De afgelopen tien jaar heeft hij veel ervaring opgedaan in het facilitaire werkveld. Hij heeft onder andere gewerkt bij Uniclean […]

Jean Kessels treedt per 1 april in dienst bij Key-Quality.

Kessels versterkt de afdeling Projectmanagement, naar zeggen van het adviesbureau in de schoonmaak "om aan de groeiende vraag naar de diensten van Key-Quality te kunnen voldoen". De afgelopen tien jaar heeft hij veel ervaring opgedaan in het facilitaire werkveld. Hij heeft onder andere gewerkt bij Uniclean industriële reiniging en als vestigingsmanager bij Asito.

Reageer op dit artikel