nieuws

Kärcher Center Boonen opent 30 maart de deuren

Geen categorie

Kärcher opent op vrijdag 30 maart 2012 zijn Kärcher Center Boonen in Venlo. Het center wordt geleid door bedrijfsleider Ineke Boonen. Piet Boonen is er technisch/commercieel medewerker en Peer Boonen werkt er als monteur. Tijdens de opening kunnen genodigden vanaf 15.30 uur uitgebreid kennismaken met de reinigingsoplossingen die Kärcher biedt. De officiële opening wordt verricht […]

Kärcher opent op vrijdag 30 maart 2012 zijn Kärcher Center Boonen in Venlo.

Het center wordt geleid door bedrijfsleider Ineke Boonen. Piet Boonen is er technisch/commercieel medewerker en Peer Boonen werkt er als monteur. Tijdens de opening kunnen genodigden vanaf 15.30 uur uitgebreid kennismaken met de reinigingsoplossingen die Kärcher biedt. De officiële opening wordt verricht om 16.00 uur door wethouder Stephan Satijn van Venlo, waarna er een barbecue plaatsvindt. De bijeenkomst eindigt om 19.00 uur. Het nieuwe center is gevestigd aan Parlevinkerweg 15 (5928 NV) in Venlo.

Reageer op dit artikel