nieuws

Latten Dienstverlening start met Nocore software

Geen categorie

Schoonmaakbedrijf Latten Dienstverlening BV uit Nuenen gaat voor de administratie gebruikmaken van het ERP-programma van Nocore. Latten Dienstverlening combineerde de afgelopen jaren een snelle omzetgroei (60 procent) met een snelle toename van het aantal personeelsleden naar 140. Remko Latten: "Als wij naar toekomst kijken, hechten wij belang aan een softwarepartner met ontwikkelcapaciteit om onze groei […]

Schoonmaakbedrijf Latten Dienstverlening BV uit Nuenen gaat voor de administratie gebruikmaken van het ERP-programma van Nocore.

Latten Dienstverlening combineerde de afgelopen jaren een snelle omzetgroei (60 procent) met een snelle toename van het aantal personeelsleden naar 140. Remko Latten: "Als wij naar toekomst kijken, hechten wij belang aan een softwarepartner met ontwikkelcapaciteit om onze groei in de komende jaren te ondersteunen met nieuwe software-oplossingen. In Nocore hebben wij zo'n partner gevonden. Gezien het volume softwaregebruikers van het pakket in de schoonmaakbranche, is aanzienlijke branchekennis bij Nocore aanwezig. Dit biedt voordelen voor een vlotte implementatie. Specifiek spreekt ons de uitwisseling van informatie via webportalen aan in de Nocore oplossing." Op de foto Remko Latten,  directeur Latten Dienstverlening, en Mark Dekker,  Customer Accountmanager bij Nocore.

Reageer op dit artikel