nieuws

Lex Medendorp naar Hospitality Consultants

Geen categorie

Lex Medendorp (58) versterkt per maart het team van Hospitality Consultants. Als senior consultant gaat hij opdrachtgevers ondersteunen bij sourcingtrajecten, conceptontwikkeling en inkoopmanagement met name gericht op soft services. Tot eind 2011 was hij als Sales Directeur verantwoordelijk voor het foodservice segment Corporate Services bij Sodexo. KLIK HIER voor het LinkedIn-profiel van Medendorp.

Lex Medendorp (58) versterkt per maart het team van Hospitality Consultants. Als senior consultant gaat hij opdrachtgevers ondersteunen bij sourcingtrajecten, conceptontwikkeling en inkoopmanagement met name gericht op soft services.

Tot eind 2011 was hij als Sales Directeur verantwoordelijk voor het foodservice segment Corporate Services bij Sodexo.

KLIK HIER voor het LinkedIn-profiel van Medendorp.

Reageer op dit artikel