nieuws

Marije van Wijngaarden PR- en communicatiemedewerker SVS

Geen categorie

Marije van Wijngaarden is aangetreden als de nieuwe PR- en communicatiemedewerker van opleidingsinstituut SVS. "De schoonmaakbranche is nieuw voor mij, maar ik merk dat er ontzettend veel in gebeurt", zegt Van Wijnhaarden. "Communicatie en teksten schrijven zijn mijn passie, dus het is heerlijk dat ik me daar bij brancheopleider SVS fulltime mee kan bezighouden." Na […]

Marije van Wijngaarden is aangetreden als de nieuwe PR- en communicatiemedewerker van opleidingsinstituut SVS.

"De schoonmaakbranche is nieuw voor mij, maar ik merk dat er ontzettend veel in gebeurt", zegt Van Wijnhaarden. "Communicatie en teksten schrijven zijn mijn passie, dus het is heerlijk dat ik me daar bij brancheopleider SVS fulltime mee kan bezighouden." Na haar MBO-opleiding Grafisch Vormgever aan het Nimeto, studeerde Van Wijngaarden Journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Daarna vervolgde ze haar studie met een master Communicatiestudies aan de Universiteit Utrecht. In mei 2011 is zij afgestudeerd op een onderzoek naar de invloed van spelfouten in sollicitatiebrieven en sponsorbrieven op de tekstwaardering, overtuigingskracht en het imago van de schrijver. Ze heeft schrijfervaring opgedaan bij onder andere het dagblad AD Groene Hart, tijdschrift Red en Point to Point Communicatie. Voordat ze bij SVS begon, reisde ze drie maanden door Peru, Bolivia, Chili en Argentinië.

Reageer op dit artikel