nieuws

Mopdoek en -houder Biofriends finalist FGNoviteitenprijs

Geen categorie

De Reflex Ultra Microvezel Mopdoek en mophouder van Biofriends Nederland is één van de vijf genomineerden voor de FGNoviteitenprijs 2012. Donderdag 15 maart wordt de winnaar bekendgemaakt. De genomineerden stonden op de vakbeurs Facilitair met producten die een aanzienlijke verbetering realiseren of nieuwe perspectieven bieden. Met één Reflex Ultra Microvezel Mopdoek en mophouder van Biofriends […]

De Reflex Ultra Microvezel Mopdoek en mophouder van Biofriends Nederland is één van de vijf genomineerden voor de FGNoviteitenprijs 2012. Donderdag 15 maart wordt de winnaar bekendgemaakt.

De genomineerden stonden op de vakbeurs Facilitair met producten die een aanzienlijke verbetering realiseren of nieuwe perspectieven bieden. Met één Reflex Ultra Microvezel Mopdoek en mophouder van Biofriends Nederland kan tot wel 80 vierkante meter gereinigd en stof gewist worden in één handeling, zegt de leverancier. "Het gaat om een combinatie van twee kleine producten die in de schoonmaakwereld aanzienlijke besparingen kan bereiken", concludeert de jury. De nieuwe mopdoek en mophouder van Biofriends Nederland moet het donderdag opnemen tegen vier andere nominaties. Dat zijn de corrigerende bureaustoel van BMA Ergonomics, de interactieve rendementscoach van Eijsink, het akoestische bewakingssysteem van CLB en de audiovisuele vergadertafel van AVEX.

Reageer op dit artikel