nieuws

Nederlandse Politie en ISS tekenen schoonmaakcontract

Geen categorie

De Nederlandse Politie en ISS Cleaning Services hebben onlangs een schoonmaakcontract ondertekend voor de duur van twee jaar, met een optie om twee keer één jaar te verlengen. ISS gaat voor de regiokorpsen Limburg Noord, Limburg Zuid, Brabant Zuid Oost, Brabant Noord, Midden en West Brabant en Zeeland per 1 april de reguliere schoonmaak, specialistische […]

De Nederlandse Politie en ISS Cleaning Services hebben onlangs een schoonmaakcontract ondertekend voor de duur van twee jaar, met een optie om twee keer één jaar te verlengen.

ISS gaat voor de regiokorpsen Limburg Noord, Limburg Zuid, Brabant Zuid Oost, Brabant Noord, Midden en West Brabant en Zeeland per 1 april de reguliere schoonmaak, specialistische reiniging, glasbewassing en gevelreiniging verzorgen. Dat zijn circa 90 locaties. ISS Cleaning Services vult deze werkzaamheden in door zoveel mogelijk dagschoonmaak in te zetten, extra borging van kwaliteit door haar eigen kwaliteitsinspecteurs en door inzet van haar trainings- en opleidingscentrum.

Vast team
Voor de uitvoering van de specialistische werkzaamheden zet ISS een vast team in om de werkzaamheden voor alle locaties uit te voeren. "In het nieuwe contract staat kwaliteit van de dienstverlening centraal, geheel in lijn met de code verantwoord marktgedrag", Anouk de Hoog, national accountmanager bij ISS. ‘'Wij zijn trots op de huidige samenwerking met de Nederlandse Politie en kijken ernaar uit om deze verder uit te breiden. ISS levert een hoogwaardige kwaliteit van dienstverlening en door de manier van aanbesteden en gunning hebben wij de mogelijkheid gekregen de samenwerking met de Nederlandse Politie verder te optimaliseren."

Reageer op dit artikel