nieuws

NEN organiseert jaarcongres ISO 26000

Geen categorie

Op donderdag 26 april vindt in Antropia in Driebergen het ISO 26000 Jaarcongres plaats. Daar wordt van alles verteld over ISO 26000 en hoe een onderneming daar, net als de schoonmaakbedrijven CSU en Nivo Noord, aan kan voldoen.   Dit congres is een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door NEN. Per jaar wordt een bepaald thema gekozen […]

Op donderdag 26 april vindt in Antropia in Driebergen het ISO 26000 Jaarcongres plaats. Daar wordt van alles verteld over ISO 26000 en hoe een onderneming daar, net als de schoonmaakbedrijven CSU en Nivo Noord, aan kan voldoen.  

Dit congres is een jaarlijks terugkerend evenement georganiseerd door NEN. Per jaar wordt een bepaald thema gekozen op basis van actuele vragen uit de markt. Het thema wordt geïllustreerd door praktijkcases en gekoppeld aan nieuwe ontwikkelingen in de markt. NEN: wat is het en wat doet het? Goede afspraken over producten en werkwijzen zijn belangrijk, stelt NEN. In Nederland is NEN het centrum van normalisatie. NEN helpt bedrijven en andere partijen om onderling heldere en toepasbare afspraken te maken. NEN vertegenwoordigt ook Nederlandse bedrijven en partijen om samen met centra in andere landen afspraken te maken op Europees en zelfs mondiaal niveau.

Voor meer informatie, zie www.nen.nl 

Reageer op dit artikel