nieuws

Nieuw: de Security app

Geen categorie

Een eenduidige werkwijze, korte en snelle communicatie en een heldere (klant) rapportage. Deze factoren hebben geleid tot het ontwikkelen van de Security App van Van Egdom Security en KempenHills ICT. Met behulp van de app worden de routes van beveiligers gevolgd, controlepunten geconfirmeerd (incl. tijdstip en GPS-locatie), meldingen (incl. foto, video of gesproken boodschap) ingegeven […]

Een eenduidige werkwijze, korte en snelle communicatie en een heldere (klant) rapportage. Deze factoren hebben geleid tot het ontwikkelen van de Security App van Van Egdom Security en KempenHills ICT.

Met behulp van de app worden de routes van beveiligers gevolgd, controlepunten geconfirmeerd (incl. tijdstip en GPS-locatie), meldingen (incl. foto, video of gesproken boodschap) ingegeven of wordt een alarmmelding uitgezet.

In het beheersysteem worden de routes, plattegronden en controlepunten ingegeven en kan specifieke informatie over de klant en/of controlepunt worden vastgelegd. Tevens vindt hier het autorisatiebeheer plaats en kunnen interne nieuwsberichten worden uitgewisseld.

De beveiligers communiceren middels deze app eenduidig met het back-office systeem.
Deze essentiële data is direct beschikbaar in het centrale toezicht centrum, waarmee men de beveiliger in zijn acties kan bijstaan. Klantspecifieke rapportages zijn direct beschikbaar.

Meer weten? KempenHills, tel. 040 – 211 4262 of Van Egdom Security, http://www.egdom-security.nl/

Reageer op dit artikel