nieuws

Nieuwe belettering voor bussen Vendor

Geen categorie

Vendor, leverancier van handdoekautomaten en dispensers, heeft nieuwe belettering voor zijn bussen en servicewagens. "Deze belettering staat in het teken van beleving", zegt Cindy Krijnen van Vendor. Afgelopen week werd op het hoofdkantoor in Tilburg de eerste bus afgeleverd. "Deze straalt de sfeer van een tevreden toiletbezoeker uit. Vanaf nu zullen alle bussen en servicewagens […]

Vendor, leverancier van handdoekautomaten en dispensers, heeft nieuwe belettering voor zijn bussen en servicewagens.

"Deze belettering staat in het teken van beleving", zegt Cindy Krijnen van Vendor. Afgelopen week werd op het hoofdkantoor in Tilburg de eerste bus afgeleverd. "Deze straalt de sfeer van een tevreden toiletbezoeker uit. Vanaf nu zullen alle bussen en servicewagens van Vendor op deze manier beletterd worden." Met de lancering van In2toilets en de handdoekautomaten uit de Specials-serie zegt Vendor meer en meer klantgerichte proposities te bieden. Krijnen: "We  streven naar een optimale toilethygiëne bij onze klanten en meer tevredenheid bij toiletgebruikers."

Reageer op dit artikel