nieuws

Open Dag Zorg en Welzijn breekt record

Geen categorie

Op de Open Dag Zorg en Welzijn, die zaterdag plaatsvindt, openen ongeveer 1250 zorginstellingen hun deuren voor het publiek. Daarmee gaat de open dag een recordeditie tegemoet; nog nooit deden zo veel instellingen mee. Dat meldde de organisatie dinsdag. De open dag, die 12 jaar geleden werd gestart, wil mensen de kans geven om te […]

Op de Open Dag Zorg en Welzijn, die zaterdag plaatsvindt, openen ongeveer 1250 zorginstellingen hun deuren voor het publiek. Daarmee gaat de open dag een recordeditie tegemoet; nog nooit deden zo veel instellingen mee. Dat meldde de organisatie dinsdag.

De open dag, die 12 jaar geleden werd gestart, wil mensen de kans geven om te zien wat er nu gebeurt in de zorg en het imago van de sector versterken. Vorig jaar bezochten 600.000 mensen een locatie. Veel instellingen pakken uit met speciale acties en manifestaties om mensen te entertainen en informeren.

Reageer op dit artikel