nieuws

Open dag zorgsector trekt 700.000 mensen

Geen categorie

Ongeveer 700.000 mensen hebben de Open Dag van Zorg en Welzijn bezocht. De deuren van circa 1250 zorginstellingen waren open voor het grote publiek. Mensen konden een kijkje nemen in de wereld van bijvoorbeeld ziekenhuizen, zorgcentra en bejaardentehuizen. Het bezoekersaantal lag een stuk hoger dan vorig jaar, toen 600.000 mensen op de open dag afkwamen. […]

Ongeveer 700.000 mensen hebben de Open Dag van Zorg en Welzijn bezocht. De deuren van circa 1250 zorginstellingen waren open voor het grote publiek. Mensen konden een kijkje nemen in de wereld van bijvoorbeeld ziekenhuizen, zorgcentra en bejaardentehuizen.

Het bezoekersaantal lag een stuk hoger dan vorig jaar, toen 600.000 mensen op de open dag afkwamen. De organisatie zei dat dit te danken was aan het gunstige weer en doordat dit keer ruim 100 locaties meer open waren.

De open dag werd voor de twaalfde keer gehouden. De sector wil mensen met eigen ogen laten zien hoe het werkt en wat de ontwikkelingen zijn in zorg en welzijn. Ook organiseerden veel instellingen extra activiteiten om de bezoekers te vermaken.

Reageer op dit artikel