nieuws

Oprichtingsakte vereniging SIEV gepasseerd

Geen categorie

De akte met de statuten van de vereniging SchoonmakeniseenVak (SIEV) is woensdag 21 maart bij de Ambachtse Notarissen in Hendrik Ido Ambacht gepasseerd. Daarmee is de officiële oprichting van de vereniging een feit. De Vereniging Schoonmaken is een Vak! is gevestigd in Roermond op het adres van het secretariaat. SIEV presenteert zich 9 mei op […]

De akte met de statuten van de vereniging SchoonmakeniseenVak (SIEV) is woensdag 21 maart bij de Ambachtse Notarissen in Hendrik Ido Ambacht gepasseerd. Daarmee is de officiële oprichting van de vereniging een feit.

De Vereniging Schoonmaken is een Vak! is gevestigd in Roermond op het adres van het secretariaat. SIEV presenteert zich 9 mei op de Schoonmaakmarkt 2012 in de Europe Foyer tijdens de ISSA/Interclean 2012. Het nieuwe schoonmaakplatform is speciaal bedoeld voor kleinere schoonmaakondernemers en -glazenwasserijen. Het bestuur van het platform onder de naam bestaat uit Aalbers, Hoogvliet en Rutgrink. Aalbers van Aalbers Schoonmaakdiensten: "In het MKB blijkt er duidelijk behoefte aan een schoonmaakplatform voor de kleinere schoonmaakondernemers en -glazenwasserijen, tot een omzet van 1 miljoen euro." Direct na de ondertekening van de akte kreeg het bestuur nog een aantal praktische tips van notaris R. van der Horst. Geïnteresseerden, leden en donateurs kunnen zich melden op het volgende adres: Secretariaat Schoonmaken is een Vak!, Sabine@schoonmakeniseenvak.com, Schoolstraat 31, 6041 GT in Roermond.

Reageer op dit artikel