nieuws

Orion Schoonmaakbedrijf aan de slag met Cleanfix

Geen categorie

Orion Schoonmaakbedrijf uit Zaandam heeft Cleanfix gekozen als partner voor de reinigingsmachines. In de loop der jaren zegt Orion een grote diversiteit aan opdrachtgevers te hebben opgebouwd. Van bedrijven, dienstensector, artsen, verenigingen van eigenaren tot musea… Tot de klantenkring behoort het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds in Amsterdam. In het totaal vernieuwde museum wordt de schoonmaak nu […]

Orion Schoonmaakbedrijf uit Zaandam heeft Cleanfix gekozen als partner voor de reinigingsmachines.

In de loop der jaren zegt Orion een grote diversiteit aan opdrachtgevers te hebben opgebouwd. Van bedrijven, dienstensector, artsen, verenigingen van eigenaren tot musea… Tot de klantenkring behoort het wassenbeeldenmuseum Madame Tussauds in Amsterdam. In het totaal vernieuwde museum wordt de schoonmaak nu aangepakt met Cleanfix machines. Er is gekozen voor een snoerloze schrobzuigmachine. Dat is de RA 431 IBC. Deze heeft een batterijmachine met geïntegreerde lader. Het voordeel hiervan is dat men overal waar men wil de machine kan opladen. Op de foto: Wilco de Vries van Orion Schoonmaakbedrijf (links) en Miklos Marosy van Cleanfix Benelux. 

Reageer op dit artikel