nieuws

OSB nodigt bonden uit voor gesprek

Geen categorie

De werkgevers in de schoonmaak- en glazenwassersbranche (OSB) nodigen CNV en FNV uit voor een afrondend formeel CAO-overleg. Naar aanleiding van verkennende gesprekken hebben de werkgevers een nieuw voorstel neergelegd. Naast eerdere voorstellen uit het eindbod is een handreiking gedaan voor het ontkoppelen van pensioen en een verregaande studie naar verzuim in relatie tot doorbetalen […]

De werkgevers in de schoonmaak- en glazenwassersbranche (OSB) nodigen CNV en FNV uit voor een afrondend formeel CAO-overleg.

Naar aanleiding van verkennende gesprekken hebben de werkgevers een nieuw voorstel neergelegd.

Naast eerdere voorstellen uit het eindbod is een handreiking gedaan voor het ontkoppelen van pensioen en een verregaande studie naar verzuim in relatie tot doorbetalen bij wachtdagen.
Aan de uitkomst van de studie zouden ook bindende voorwaarden worden verbonden al naar gelang de uitkomsten.
Dit naast eerdere voorstellen uit het eindbod met o.a. respect in relatie tot naleving Code Verantwoordelijk Marktgedrag, onderzoek naar de werkdruk, intensivering van opleidingen en de gebonden 5% loonsverhoging.

Reageer op dit artikel