nieuws

RGN Vrolijk opent nieuwe vestiging in Rotterdam

Geen categorie

RGN Vrolijk in Rotterdam heeft een nieuwe vestiging geopend. De nieuwe vestiging heeft als naam RGN Rotterdam en wordt geleid door Ronald Hermsen die al meer dan 20 jaar ervaring heeft in de reconditioneringsbranche. RGN Vrolijk was al gevestigd in Den Haag en Amersfoort maar door de toenemende stroom opdrachten in de regio Rotterdam was […]

RGN Vrolijk in Rotterdam heeft een nieuwe vestiging geopend. De nieuwe vestiging heeft als naam RGN Rotterdam en wordt geleid door Ronald Hermsen die al meer dan 20 jaar ervaring heeft in de reconditioneringsbranche.

RGN Vrolijk was al gevestigd in Den Haag en Amersfoort maar door de toenemende stroom opdrachten in de regio Rotterdam was het volgens RGN "een logische stap om in het gebied nog directer te kunnen acteren en het bijvoorbeeld voor klanten gemakkelijker te maken om naar gereconditioneerde inboedel te komen kijken." RGN Vrolijk doet dat bijvoorbeeld bij brand- of waterschade. De drukke verbinding tussen Den Haag en Rotterdam via de A13 speelt volgens het bedrijf eveneens een rol. "Gelegen in Rotterdam Hoogvliet, op 5 minuten loopafstand van metrostation Tussenwater en pal aan de A15 op industrieterrein Gadering is RGN Rotterdam nu prima bereikbaar voor klanten zowel met het openbaar vervoer als met de auto", aldus RGN in een persbericht. Het totaal van de ReconditioneringsGroep Nederland komt nu op 13 vestigingen. RGN Rotterdam opereert in de praktijk geheel zelfstandig maar maakt samen met de andere vestigingen deel uit van SR Holding BV. Diverse faciliteiten worden gezamenlijk gedeeld zoals de telefooncentrale, werkplanning, website en de administratieve verwerking van de schades.

Reageer op dit artikel