nieuws

Ruim 2,6 miljoen aangiften bij Belastingdienst

Geen categorie

Ruim 2,6 miljoen mensen hebben tot en met afgelopen weekend hun belastingaangifte over 2011 ingediend. In bijna 1,5 miljoen gevallen werd er gebruik gemaakt van de vooraf ingevulde aangifte. Deze is voor ongeveer een miljoen mensen nog verder uitgebreid met gegevens over de betaalde hypotheekrente, lijfrentepremies en de dividendbelasting. Volgend jaar komen daar de spaargegevens nog bij

Veelgestelde vragen
De meest gestelde vragen aan de BelastingTelefoon gaan dit jaar onder andere over het fiscale partnerschap, de peildatum voor spaartegoed en ander vermogen en de voorwaarden voor de aftrek van periodieke giften. In maart is de BelastingTelefoon ook op vrijdagavond en zaterdag geopend. Ook beantwoordt de Belastingdienst via twitter vragen over de aangifte. Het account heeft ondertussen bijna 3200 volgers.

Reageer op dit artikel