nieuws

Schippers overleeft motie van wantrouwen

Geen categorie

Een meerderheid in de Tweede Kamer heeft dinsdag een motie van wantrouwen tegen minister Edith Schippers (VWS) verworpen. PvdA, GroenLinks en Partij voor de Dieren steunden de motie waarin de SP het vertrouwen opzegde in de minister die ‘willens en wetens de Kamer verkeerd heeft geïnformeerd' over mogelijke kosten om de Olympische Spelen in 2028 […]

Een meerderheid in de Tweede Kamer heeft dinsdag een motie van wantrouwen tegen minister Edith Schippers (VWS) verworpen. PvdA, GroenLinks en Partij voor de Dieren steunden de motie waarin de SP het vertrouwen opzegde in de minister die ‘willens en wetens de Kamer verkeerd heeft geïnformeerd' over mogelijke kosten om de Olympische Spelen in 2028 naar Nederland te halen.

Een meerderheid van VVD, CDA, PVV, D66, ChristenUnie, SGP en ook de uit de PVV gestapte Hero Brinkman heeft weliswaar kritiek op de manier waarop de Kamerleden alle informatie kregen, maar steunt Schippers wel.

Reageer op dit artikel