nieuws

Schoonmaak Nivo Noord slaat eerste paal nieuw pand

Geen categorie

Schoonmaakbedrijf Nivo Noord heeft de eerste paal geslagen van een nieuw pand op industrieterrein De Hemrik in Leeuwarden. Het bedrijf is nu gevestigd op de Apolloweg. Het nieuwe pand wordt duurzaam gebouwd door bouwbedrijf Jorritsma Bouw West en naar verwachting 1 oktober opgeleverd. Nieuwbouw is volgens directeur en eigenaar Annette van der Meulen nodig omdat […]

Schoonmaakbedrijf Nivo Noord heeft de eerste paal geslagen van een nieuw pand op industrieterrein De Hemrik in Leeuwarden. Het bedrijf is nu gevestigd op de Apolloweg. Het nieuwe pand wordt duurzaam gebouwd door bouwbedrijf Jorritsma Bouw West en naar verwachting 1 oktober opgeleverd.

Nieuwbouw is volgens directeur en eigenaar Annette van der Meulen nodig omdat het huidige pand niet meer voldoet aan de wensen. "Het is niet efficiënt. In de afgelopen jaren hebben we door groei van het bedrijf steeds extra ruimtes in gebruik genomen. In principe hebben we wel voldoende ruimte maar het is niet meer praktisch. Zo is de verhouding tussen kantoorruimtes en loodsruimte niet meer goed." Het bedrijf richt zich steeds meer op activiteiten naast het schoonmaakwerk. "Onze afdeling brand en roet is bijvoorbeeld sterk uitgebreid. Dat vergt meer opslagruimte. Daarnaast verrichten we ook steeds meer onderhoudswerkzaamheden voor onze klanten zoals de koffie- en groenvoorziening." Bij het bedrijf werken duizend mensen.

Reageer op dit artikel