nieuws

Schoonmakers op de foto met Ali B en Brownie

Geen categorie

De schoonmakers van Hago Next bij T-Mobile in Den Haag konden hun geluk niet op toen ze onlangs oog in oog stonden met niemand minder dan rapper Ali B en zijn boezemvriend Brownie. Ze konden dan ook niet anders dan met de twee op de foto gaan om toch echt thuis te kunnen bewijzen dat […]

De schoonmakers van Hago Next bij T-Mobile in Den Haag konden hun geluk niet op toen ze onlangs oog in oog stonden met niemand minder dan rapper Ali B en zijn boezemvriend Brownie.

 Ze konden dan ook niet anders dan met de twee op de foto gaan om toch echt thuis te kunnen bewijzen dat ze de twee rappers gezien hadden. Ali B en Brownie namen alle tijd voor de schoonmakers. De schoonmakers werden door T-Mobile uitgenodigd voor de presentatie van de nieuwe commercial van T-Mobile (in 2011 de winnaar van de Gouden Loekie met de commercial Altijd Samen met Ali B en zijn vrienden). Ali B bracht samen met zijn vrienden ook een aantal nummers ten gehore. De schoonmakers ontbraken daarbij niet en stonden voor het podium te swingen en te springen op de beats.

Reageer op dit artikel