nieuws

Sodexo en Utrecht ondertekenen contract inclusief schoonmaak

Geen categorie

Provincie Utrecht en Sodexo hebben een vierjarige samenwerkingsovereenkomst gesloten voor het leveren van een pakket van verschillende facilitaire diensten (waaronder schoonmaak) voor de nieuwe locatie van de provincie aan de Archimedeslaan in Utrecht. Al sinds 1981 levert Sodexo cateringservices aan de Provincie Utrecht. Vanaf 2010 is deze samenwerking uitgebreid, waarbij Sodexo als ‘managing agent' de […]

Provincie Utrecht en Sodexo hebben een vierjarige samenwerkingsovereenkomst gesloten voor het leveren van een pakket van verschillende facilitaire diensten (waaronder schoonmaak) voor de nieuwe locatie van de provincie aan de Archimedeslaan in Utrecht.

Al sinds 1981 levert Sodexo cateringservices aan de Provincie Utrecht. Vanaf 2010 is deze samenwerking uitgebreid, waarbij Sodexo als ‘managing agent' de contractafspraken tussen de provincie en verschillende facilitaire leveranciers bewaakt. Diensten die hieronder vielen, zijn onder andere schoonmaak, receptie en beveiliging. De samenwerking gaat nu een stap verder in de vorm van een multi service contract. Naast het bedrijfsrestaurant zal Sodexo de nieuwe coffeecorner, de cateringautomaten, de schoonmaak, de beveiliging, de receptie en de groenvoorziening verzorgen. Sodexo wordt volledig verantwoordelijk voor de aansturing en levering van deze diensten.

Reageer op dit artikel