nieuws

Stichting Allure kiest voor Victoria

Geen categorie

Stichting Allure gunt de schoonmaakdienstverlening van haar 15 locaties aan Victoria. Met ingang van 27 juli verzorgt het schoonmaakbedrijf uit Alkmaar het schoonmaakonderhoud, de glasbewassing en levering van sanitaire benodigdheden voor alle locaties. De looptijd van de overeenkomst is drie jaar met twee optiejaren. De opdracht is tot stand gekomen door een Europese aanbesteding. Deze […]

Stichting Allure gunt de schoonmaakdienstverlening van haar 15 locaties aan Victoria. Met ingang van 27 juli verzorgt het schoonmaakbedrijf uit Alkmaar het schoonmaakonderhoud, de glasbewassing en levering van sanitaire benodigdheden voor alle locaties.

De looptijd van de overeenkomst is drie jaar met twee optiejaren. De opdracht is tot stand gekomen door een Europese aanbesteding. Deze is begeleid door Octavia Siertsema Inkoopcoaching & Training uit Woudenberg. Op de foto mevrouw Meijering, directeur/bestuurder Stichting Allure en de heer Wildschut, algemeen directeur Victoria  Stichting Allure is bestuurlijk verantwoordelijk voor 15  openbare basisscholen in de gemeenten Opmeer, Koggenland en Medemblik. Stichting Allure heeft ongeveer 250 medewerkers in dienst die samen verantwoordelijk zijn voor ruim 2.300 leerlingen.

Reageer op dit artikel