nieuws

SVS leidt medewerkers Cantorclin op

Geen categorie

SVS mag in april drie groepen medewerkers van schoonmaakbedrijf Cantorclin opleiden. Alle groepen volgen de Basisopleiding Schoonmaken en twee daarvan tevens de module Gezondheidszorg. De opleidingen worden in Leeuwarden, Sneek en Heerenveen gegeven op verschillende zorglocaties, zoals een ziekenhuis en ggz-instelling. Eerder volgden medewerkers van Cantorclin al de SVS-opleiding Basisveiligheid (VCA) en de Vakopleiding Schoonmaker/-ster.

SVS mag in april drie groepen medewerkers van schoonmaakbedrijf Cantorclin opleiden.

Alle groepen volgen de Basisopleiding Schoonmaken en twee daarvan tevens de module Gezondheidszorg. De opleidingen worden in Leeuwarden, Sneek en Heerenveen gegeven op verschillende zorglocaties, zoals een ziekenhuis en ggz-instelling. Eerder volgden medewerkers van Cantorclin al de SVS-opleiding Basisveiligheid (VCA) en de Vakopleiding Schoonmaker/-ster.

Reageer op dit artikel