nieuws

Swisher gaat samenwerking aan met BioCompact

Geen categorie

Swisher Hygiëne Service is een samenwerking aangegaan met BioCompact Environmental Technology. Die laatste is de exclusieve importeur van het Urimat watervrij urinoir. In een persbericht zeggen de partijen dat door de samenwerking "de nazorg en after sales voor gebruikers van het watervrij urinoir worden geoptimaliseerd." Met een watervrij urinoir bespaart men duizenden liters kostbaar drinkwater […]

Swisher Hygiëne Service is een samenwerking aangegaan met BioCompact Environmental Technology. Die laatste is de exclusieve importeur van het Urimat watervrij urinoir.

In een persbericht zeggen de partijen dat door de samenwerking "de nazorg en after sales voor gebruikers van het watervrij urinoir worden geoptimaliseerd." Met een watervrij urinoir bespaart men duizenden liters kostbaar drinkwater per jaar per urinoir, aldus Swisher. "Het watervrij urinoir garandeert een duurzaam, geurloos, hygiënisch en milieuvriendelijk gebruik." Op de foto van links naar rechts:  Bernard Kuipers, franchisenemer Swisher Noord Oost Nederland, Roberto Smeets, franchisenemer Swisher Zuid Nederland, Maarten van Vugt, Swisher Oss, Ingrid Fok, BioCompact Environmental Technology BV, Patrick Bosman, vertegenwoordiger Swisher Nederland BV, Karin Kaarsemaker, directie Swisher Nederland BV, Maurits Valk, franchisenemer Swisher Noord West Nederland, Laura Vertelman, sales en marketing support Swisher Nederland BV, Jos Kaarsemaker, directie Swisher Nederland BV, Sjaak van Huet, franchisenemer Swisher Midden en Oost Nederland en Harry van der Spoel, franchisenemers Swisher Zuid West Nederland. Niet op de foto: André Schouten, franchisenemer Swisher West Nederland.

Reageer op dit artikel